Technische vertalingen die een consument ook echt begrijpt

LMA Translations verzorgt al jarenlang technische vertalingen. Mijn unieke combinatie van technische kennis en inzicht in marketing levert klantgerichte teksten op. Ik zet die kennis ook graag voor u in.

Technische vertalingen met een commerciële insteek

Techniek. Een vakgebied met uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om een nieuwe machine, gereedschap, teksten op automotive gebied of andere technologieën, LMA Translations begrijpt de technische termen als geen ander. Maar wat heeft uw klant aan een handleiding vol ingewikkelde termen of een mogelijke afnemer aan alleen maar ingewikkelde teksten? Niet veel. Ik help u om technische zaken ook op een commercieel aantrekkelijke manier in woord te presenteren.

LMA Translations helpt u om uw horizon te verruimen met professionele vertalingen vanuit het Engels, Russisch of Duits naar het Nederlands.

Technische vertalingen voor onder meer zware machines

U vraagt zich misschien af, wat voor soort vertalingen zijn die technische vertalingen dan? Bij de technische vertalingen die LMA Translations levert kunt u denken aan handleidingen, brochures, websites en social media posts voor allerhande heavy machinery: voor grasmaaiers waarmee de golfbaan wordt onderhouden, sneeuwblazers, bedrijfsvoertuigen of sleuvengravers.

LMA Translations helpt u om uw horizon te verruimen met professionele vertalingen vanuit het Engels, Russisch of Duits naar het Nederlands.

Veiligheid en instructies

Het bedienen van zware machines of apparaten waarbij een veiligheidsrisico bestaat vereist een diepgaand begrip van de betreffende machine. Als de gebruiker de handleiding en instructies niet goed begrijpt of er verkeerde handelingen in beschreven staan, kan er van alles misgaan. Om dat te voorkomen zorgt LMA Translations ervoor dat alle technische vertalingen tot in de puntjes kloppen. Zodat gebruikers goed geïnformeerd zijn voordat ze een grote machine gaan gebruiken of bedienen.

Als specialist in taaldiensten voor de technische sector, biedt LMA Translations hoogwaardige technische vertalingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Uw expert in technische vertalingen!

Of het nu gaat om een nieuwe machine, gereedschap, teksten op automotive gebied of andere technologieën, LMA Translations begrijpt de technische termen als geen ander.