Toeristische vertalingen waar je je koffers van gaat pakken

Een prachtig hotel of strand, even mooi vertaald in woorden. Een toeristische tekst die je lezers enthousiast maakt om een vakantie bij je te boeken. LMA Translations zorgt ervoor!

Toeristische vertalingen door een voormalig reisleidster

Als reisleider begeleidde ik Nederlandse toeristen naar Moskou en St. Petersburg, en alles ertussenin. Dit waren vaak vliegreizen maar ook wel eens een busreis van Nederland via Duitsland en Denemarken, Zweden, Finland naar Sint-Petersburg. Ik heb dus zelf ervaring in de toerismebranche en weet wat er nodig is om aantrekkelijke toeristische vertalingen te maken. Een brochure voor cruises, een website voor wandelvakanties in het VK, ik vertaal het met zorgvuldig gekozen woorden die reizigers aan zullen spreken.

LMA Translations helpt u om uw horizon te verruimen met professionele vertalingen vanuit het Engels, Russisch of Duits naar het Nederlands.

Een hotel, resort of locatie voor vergaderingen

Als reiziger wil je graag enthousiast gemaakt worden voor je volgende reis. Ik vertaal toeristische teksten zodat bezoekers van uw website of lezers van uw nieuwsbrief zich aangesproken voelen en die reis gaan boeken bij uw reisorganisatie, hotel, B&B of resort. Meer boekingen van evenementen en meetings in uw moderne locatie? LMA Translations presenteert het in de juiste bewoording en aangepast aan uw specifieke doelgroep of lezer.

LMA Translations helpt u om uw horizon te verruimen met professionele vertalingen vanuit het Engels, Russisch of Duits naar het Nederlands.

Voorpret tijdens het lezen

Kent u dat gevoel? U zit lekker door reisbrochures heen te bladeren of reiswebsites te bekijken en alvast te genieten van wat u uiteindelijk op uw bestemming gaat zien. LMA Translations vertaalt dit soort teksten met gevoel voor uw doelgroep. Rekening houdend met culturele en taalkundige aspecten.

Als specialist in taaldiensten voor de toeristische sector, biedt LMA Translations aantrekkelijke toeristische vertalingen die voldoen aan de specifieke wensen van mijn klanten.

Uw expert in toeristische vertalingen!

Of het nu gaat om nieuwsbrieven voor het boeken van locaties voor zakelijke vergaderingen en evenementen of beschrijvingen van een toeristische locatie, LMA Translations vertaalt het voor u.